passejar …simplement


6 comments
Categories : articles , salut mental

Heu provat mai de deixar el mòbil a casa, agafar lo mínim! (mans a les butxaques) i sortir a passejar?, simplement…passejar, sense destí prefixat i sense cap espectativa.

El passat confinament em vaig adonar de la de coses que el ritme de vida ens fan passar per alt. Sortia a passejar als vespres, quan es podia, i simplement em limitava a observar.

Tinc la sort de viure en ple centre de Barcelona, i els edificis històrics, els carrers, apareixien davant els meus ulls com quelcom nou….com si mai haguessin estat allà i jo fos una exploradora que els veu per primera vegada!. I dic bé :”veu”, perquè fins ara no ho havia fet, si més no de la manera com ho feia ara, amb atenció plena, i permetent-me sentir el que representaven per a mi.

I és que les passejades poden ser molt beneficioses si es “practiquen ” bé…si ens permetem “veure” i “sentir”. Són moments d’introspecció i a l’hora d’atenció plena envers el que ens envolta i que, certament, forma part de nosaltres mateixos, malgrat mai ho haguem viscut així.

Per això, la meva recomanació d’avui per a estar tranquil amb un mateix passa per això: PASSEJAR, deixar-se portar per l’inconscient sense ruta prefixada…simplement fer el que ens ve de gust fer. De veritat que és una boníssima recompensa per a la nostra persona!.Open document settingsObre el tauler de publicació

 • Document

6 comments on “passejar …simplement

  Carol

  • 11/12/2020 at 8:52 pm

  I tant! Ho tinc i integrat. Que bé llegir-te.

   Patrícia Sagarra

   • 12/12/2020 at 2:22 pm

   Moltes gràcies!!!, és el meu article més fluixet,però…..

  Carles Nolla

  • 11/12/2020 at 8:53 pm

  Quina gran reflexió de veure algo tan senzill com un passeig. Sembla fàcil explicar però… Ho teniu que aplicar amb petites dosis de voltes per la nostra ciutat.
  Jo ho he llegit, i la veritat que em dono per representat.

   Patrícia Sagarra

   • 12/12/2020 at 2:21 pm

   Moltes gràcies!!!, és el meu article més fluixet,però…..

  Sergi

  • 11/12/2020 at 11:09 pm

  Gràcies Patricia. Amb poques paraules aconsegueixes que ens sentim identificats amb el que dius, de manera senzilla i concisa. Chapeau

   Patrícia Sagarra

   • 12/12/2020 at 2:21 pm

   Moltes gràcies!!!, és el meu article més fluixet,però…..

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.psicohelpbarcelona.com/ Gràcies per visitar la meva web